Pohybuji se na spoustě fór a zatím sem se nesetkala s žádným kde by bylo dovoleno citovat příspěvek na který se reguje je-li přímo nad tím co vložím.
Řekla bych že je to i celkem rozumné pravidlo, co vy na to?
Nešlo by pravidly upravit citace příspěvků?
Pohybuji se na spoustě fór a zatím sem se nesetkala s žádným kde by bylo dovoleno citovat příspěvek na který se reguje je-li přímo nad tím co vložím. Řekla bych že je to i celkem rozumné pravidlo, co vy na to? Kdyby se každý člověk staral sám o sebe bylo by na světě hned veseleji.
|
já myslím, že je to povoleno všude ne? Tedy aspoň já mohu citovat a mohla jsem i když jsem nebyla moderátorem ... |
tak když se zadá citace tak ano ono to ocituje, ale moderátoři fór to zakazují kvůli přehednosti atd. a mě osobně také přijde zbytečné aby byl pod sebou stejný text a pak reakce na něj
Kdyby se každý člověk staral sám o sebe bylo by na světě hned veseleji.
|
aha už jsem asi pochopila tvůj dotaz. Já mysllea že myslíš tuto citaci ....
|
Nevěděla sem jak to přesně popsat, ale třeba teď jak sem to napsala a ty citovala a pak reagovala to je to o co mi jde, že je to zbytečné ve všech fórech kde se vyskytuji je to v pravidlech fóra zakázané kvůli přehlednosti, člověk se pak ztrácí a nebo si přijde jako blázen, když čte dvakrát to samé.
|
zase na jednu stránku ta citace je dobrá když je text někde ztracený v komentářích a někdo nato chce přímo reagovat. Možná je zbytečné dávat citaci hned nad tím komentářem tak jak jsem udělala teď ale jde rozeznat že se jedná o citaci a tudíž se to nemusí číst. S tímhle se musíte obrátit na admina těchto stránek. Já tu sem dá se říct jenom hostem tak jako vy, jen se starám o vedlejší věci, které admin nestíhá
|
Proti citaci příspěvku který je někde zahrabán nic nemám je to text pro připomenutí a pak aby bylo vidět oč jde v reakci, ale citovat něco co je hned na de mnou je dle mě zbytečný bordel. Samozřejmě že počkám ani mi nijak nejde o zrušení spíš sem myslela jen na přehlednost fóra.
|
Administrátor
Osobní album
zkusíme to probrat z technikem, co doporučuje
|
tak ono zakázat to tak aby to nefungovalo když se dá citace asi nepůjde, ale většinou je to v pravidlech používání fóra zakázané
|
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků