http://www.acanashop.cz/
Jaké máte zkušenosti s Acanou? jste s ní spokojení?
Já Acanou krmím už svého druhého psa a zatím si teda nemůžu stěžovat. podle mě je to jedno z nejlepších krmiv z granulí (když nepočítám ty "super hyper prémiový" a drahý). Acana je kvalitou dobrá a hlavně i cenově přijatelná. Našim všem psům chutná a nikdy po ní neměli trávicí nebo jakékoliv potíže. Srst je krásně lesklá, bez lupů... Prostě si na ní nemůžu stěžovat...
Acana
• Stránka 1 z 1
![]()
Najvyšie skóra: 7 |
Zemi obývají inteligentní tvorové zvaní lidé. Téměř všichni jsou ve vlastnictví psů a koček.
|
-
- Doporučujeme
![]() Moderátor fóra
Acana je opravdu kvalitní krmivo, nemůžu si na ni stěžovat
![]() Kdyby psa naučili mluvit, člověk by přišel o posledního přítele.
|
![]()
Osobní album
Krmila jsem acanou puppy LB a potom bez obilovin (pacifica a jehně) všechny tyhle receptury našim pesanum skvěle seděli a dokonce i nežravci chutnali, bobany ok, srst taky. Ale je důležitý pomalý přechod, jinak mívaj pesani často průjmy.
Na psí život si většinou nejvíce stěžují ti, kteří nikdy psa neměli.
|
![]() Moderátor fóra
ona je právě mastnější, takže jak píše Veradisia, najíždět na ně pomalu
![]() ![]() Kdyby psa naučili mluvit, člověk by přišel o posledního přítele.
|
![]()
Osobní album
Kdysi jsem s nimi krmila chvilku Beníka, a všechno bylo super
![]() ![]() Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
![]()
jsem ráda, že se na tom shodneme. Že nekrmím žádným svinstvem. Ale jako bacha, koukala jsem na složení Pedigree kapsiček pro štěňata a píšou tam min. 55% masa. Nevím jestli to je pravda, ale píšou to tam. I granule teda mají větší podíl masa než mívaly. Jestli to je jen aby to lidi kupovali, nevím. Já bych s tím stejně nekrmila.
Zemi obývají inteligentní tvorové zvaní lidé. Téměř všichni jsou ve vlastnictví psů a koček.
|
![]()
Osobní album
Fakt? Já pamatuju,že tam bylo 5% někdy i 4% ale je pravda,že pro kočky od whiskas nebo jak se to píše bylo taky 55% masa (nebo spíš složky živ. původu)
Na psí život si většinou nejvíce stěžují ti, kteří nikdy psa neměli.
|
![]()
já si teď nejsem jistá ale není to jen na těch juniorkách?
Kdyby se každý člověk staral sám o sebe bylo by na světě hned veseleji.
|
![]() Moderátor fóra
(nebo spíš složky živ. původu)
tohle je přesný ! ![]() Kdyby psa naučili mluvit, člověk by přišel o posledního přítele.
|
![]()
na juniorkách to je určitě, ale co jsem koukala i na adultky, tak tam taky bylo bych řekla takových 30%... prostě víc než co bylo kdysi... že by šlo Pedigree do sebe? ![]() Zemi obývají inteligentní tvorové zvaní lidé. Téměř všichni jsou ve vlastnictví psů a koček.
|
kupujeme taky pro naše psy granule Acana a myslím si, že s kapsičkama Pedigree se nedají srovnat
![]() |
|
Ja nakupuji v obchodě kamaráda. A nemohu si vynachválit kvalitu krmiv Acana. Teď u něho probíhají akce 10+1 zdarma nebo různé slevy.
Krmivo pro psy- kvalitní krmiva Artemis, Acana, Platinum a další.
|
|
• Stránka 1 z 1
Zpět na Krmiva pro psy a kočky