neboj i já si ten parkur občas zaběhám- ale vynechávám houpačku, kladinu a tunel

![]()
Osobní album
No tak parkury běhat nechtěj, protože je to jak fyzicky, tak psychicky náročný .. taky bych tě honila přes překážky, abys věděla jak je to hnusný
![]() neboj i já si ten parkur občas zaběhám- ale vynechávám houpačku, kladinu a tunel ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Osobní album
A běháš to v takovém horku? ![]() Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
![]()
Osobní album
jasně běhám- k bazénu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Osobní album
Noo, tak to toho moc nenaběháš ![]() Tak jasný, taky chodíme v těhle vedrech akorát k rybníku a Gigině házet míček (večer a ráno), protože jinak je na zabití ![]() Jestli psi můžou zmrzlinu nevím, ale lížou ji se mnou ![]() Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
![]()
Osobní album
dneska v noci nás opustila naše 3 letá samice králíka, před 2 dnama se okotila ale ráno jsme po kleci našli jen 8 roztahaných králíků, hodně krve, a všechno to co z ní vyšlo..... včera večer už byla i ta samice jakási divná no a bohužel do rána to nepřežila
![]() |
![]()
Osobní album
Tak to je mi líto ![]() Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
![]()
Osobní album
no asi ju "oddělal" ten porod- babička říkala že si ani hnízdo nestavěla
![]() |
![]()
Osobní album
No jo, tak občas se to stane, taky nám jednou umřela samice při porodu .. králíčata sem si vypiplala ![]() ![]() Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
![]()
Osobní album
Já bych je nesnědla
![]() ![]() Na psí život si většinou nejvíce stěžují ti, kteří nikdy psa neměli.
|
![]()
Osobní album
kdybys měla pořádnej hlad tak bys je snědla, a kdyby si měla super hlad tak by jsi snědla i Sherry ![]() ![]() ![]() |
![]()
Osobní album
tak to nikdy
![]() ![]() Na psí život si většinou nejvíce stěžují ti, kteří nikdy psa neměli.
|
![]()
Osobní album
já mám Baddyho sice taky ráda ale dneska mě teda nasral ![]() |
![]()
Nikdy... zvíře které mám jako mazlíka a piplám si hobych nesnědla ani kdyby to byl poslední "kus masa" na světě, já ho k životu jíst nepotřebuju... Kdyby se každý člověk staral sám o sebe bylo by na světě hned veseleji.
|
![]()
Osobní album
Tak mazlíka bych taky nesnědla, ale jelikož to byli králíci určení na maso a děda se neptal, kterej je ten co je piplanej, na byly prostě v neděli k obědu ... U nás to takhle chodilo ..
Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
![]()
Osobní album
už jsem se naprosto smířila s tím že Baddy nikdy nebude chodit pěkně na vodítku, a že na stopce nikdy nebude reagovat na přivolání- jsem s tím naprosto smířená
![]() |
![]()
Osobní album
Tak to je velká chyba ... Každej pes se naučí chodit na zavolání a chodit u nohy, jen páníček nesmí házet flintu do žita ... Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
Kup si thajce, ten ti to každý pes velice rychle zničí. ![]() ![]() ![]() Adopcí jednoho psa svět nezměníte, ale tomu jednomu zcela určitě změnit svět můžete...
o. s. Russell Rescue |
|
![]()
Osobní album
Tak to je velká chyba ... Každej pes se naučí chodit na zavolání a chodit u nohy, jen páníček nesmí házet flintu do žita ...[/quote]
on se možná naučí chodit pomalu - to možná jo, ale reagovat na přivolání to ne- on jenom pořád čumí do pole a nic ![]() |
![]()
to bylo myšlený hlavně na to ohledně sherrynky u těch králíků je to normální... ![]() Gi: Já znám dost thajců a všici umí krásně přijít na přivolání ![]() Kdyby se každý člověk staral sám o sebe bylo by na světě hned veseleji.
|
I když jim vystřelí pod nosem zajíc, jo? ![]() ![]() Adopcí jednoho psa svět nezměníte, ale tomu jednomu zcela určitě změnit svět můžete...
o. s. Russell Rescue |
|
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků