Jen sem tak přemýšlela nad tím že ve spoustě tématech jsou věci které tam nepatří a třeba v inzerátech již neaktuální (viz. má psí pláštěnka), které toto příjemné fórum zbytečně znepřehledňují.
Dalo by se v sekci ostatní založit téma smětiště (nebo něco takového), které by bylo zamčené a admini by do něj dávali zamčená témata z inzerátů, jiná znevhodná témata, různé spamy a podobně?
Spam na fóru
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kdyby se každý člověk staral sám o sebe bylo by na světě hned veseleji.
|
-
- Doporučujeme
Osobní album
Jéé, Zuzko, ty seš chytrá
Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
to né já to mám okoukaný z jiných fór
já to sice nemám ráda a jsem spíš za mazání než uchovávní nechtěného a bordelu, ale nejdenou se ukázalo že to k něčemu dobré je tak ... Kdyby se každý člověk staral sám o sebe bylo by na světě hned veseleji.
|
Osobní album
To nevadí, ale tady si to vymyslela ty! Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
Administrátor
Osobní album
dobrý nápad, myslím, že by nebylo špatné u těchto témat, vložit do názvu UKONČENO a zamknout téma. Pokud na něco takové narazíte, vložte odkaz sem do diskuze a já udělám vše potřebné. děkuji
|
já bych to hodila i do sekce tomu určené takhle by nám pak polovinu témat někde mohlo tvořit samé uzamčeno, ale tak alespoň nějak no
tady zrovna jedno je http://www.klubchovatelu.cz/grifonek-t700.html (miluju lidi co neumí používat hledáček...) A myslela sem to i kvůli přesouvání příspěvků které jsou mimo téma v určitých sekcích, daly by se tam elegantně uklidit a nebylo by vše zaflákaný od toho co tam nepatří, ovšem je i otázka jestli je někdo kdo by se o to staral Kdyby se každý člověk staral sám o sebe bylo by na světě hned veseleji.
|
další vhodné k zamčení nachází se to tak nějak někde kde nemá http://www.klubchovatelu.cz/silvestr-t701.html
|
Osobní album
Zuzko, ty bys měla být moderátorkou místo Veroniky .. tenhle nápad je prostě super!!
Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
Osobní album
Souhlas Na psí život si většinou nejvíce stěžují ti, kteří nikdy psa neměli.
|
já takovej spamer jo?
|
Osobní album
Nevim jestli nechtěl, ale já bych vás dvě vyměnila .. ty byl prostě byla moderátor a Veronika ne .. Myslím, že ty se na to hodíš!! Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
to ty taky a možná víc řekla bych že toho o psech víš víc než já
|
Osobní album
Noo, tak to si nemyslim Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
a to já zas jo
já mám naštudovaný jen tři rasy, zbytek tak nějak okrajově a další pak zvířata co sou doma Kdyby se každý člověk staral sám o sebe bylo by na světě hned veseleji.
|
Osobní album
Beru to jako poklonu, ale stejně si nejsem až tak jistá Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
|
Osobní album
Noo, moderátor musí bejt ukecanej Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
Administrátor
Osobní album
Zuzko, chcete se toho ujmout? |
já věděla že mám bejt ticho
ste mi to pěkně zavařili, ale víceméně se tu snažím, alespoň jednou za den ukázat tak by to snad i šlo, bude někdo ze zdejších moderátorů ochoten mi pomoci v začátcích když bude třeba já sem opravdu v ovládání některých věcí tatar jestli ano tak to zkusím Gabčo: mimochodem ten můj tatrismus je jeden z důvodů proč by ti to šlo určitě o něco lépe než mě, děláš suprový stránky tak se v těhle věcech vyznáš líp Kdyby se každý člověk staral sám o sebe bylo by na světě hned veseleji.
|
Osobní album
Ale kulový .. vezmi to!! Půjde ti to!! Taky se tu snažím alespoň jednou za den ukázat, abych byla v obraze .. Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
• Stránka 1 z 2 • 1, 2