Aspoň tak si chování svých pejsků někteří páníčci vyložili.
A možná, že to pochopili správně, co my víme, co si ti pejsci opravdu myslí...?
Napište nám jaký na to máte názor, jestli s Vámi miláček spinká, nebo jestli jste rozhodně proti a proč?
Vkládejte fotografie, nebo videa.
Patří pes do Vaší postele?
Administrátor
Osobní album
|
-
- Doporučujeme
|
no jsem určitě pro
semnou spí ten můj pesan denně. Možná někdy večer si přeleze na křeslo, jen z toho důvodu, že ho asi nenechám spát když se párkrát převalím. Bylo by mi asi smutno kdyby ležel někde v předsíni Není na světě lepšího psychiatra, než je štěně olizující vám obličej.
Ben Williams |
|
V posteli spím já, přítelkyně a náš malej pejsek
|
|
V posteli mám ně� ovčá��jorka a kříze��šeltie�
|
|
však tak je to nejlepší, kdyby nás viděla paní z "Polepšovny mazlíčů" ta byla výslovně proti když se tam řešilo něco podobného Není na světě lepšího psychiatra, než je štěně olizující vám obličej.
Ben Williams |
|
|
Pejska jsem do postele nechtěla, než jsem si pořídila štěňátko, které vážilo necelý kilogram, dnes už bez naší Kačenky neusnu.
|
|
Administrátor
Osobní album
Přesně takto to dopadá..... |
smaozřejmě a čím větší pes tímlíp, popřípadě čím víc psů tím líp
|
Moderátor fóra
Tak u nás to tak bylo s Persynkou taky, ale s těmi chlupy, do toho ještě Karča, tak bohužel, ale ušila jsem jim pěkně velký pelíšek, kam se vlezou obě dvě a spinkají hned vedle postele a ráno mají dovoleno, jít dospat do postele a přivítat nás do nového dne, je to takový ranní optimistický rituál
Kdyby psa naučili mluvit, člověk by přišel o posledního přítele.
|
Já jsem pro. Náš Beník s náma spinká. Teď už si tedy zvykl spát mi nad hlavou takže nespí přímo v posteli, ale je tam
|
Moderátor fóra
No, je vidět, že je Beník v posteli velice spokojený... tedy který pejsek ne
Naše Karinka my letos zničila povlečení - byli jsme na dovolené a holky hlídali rodiče, Karinka si lebedila v naší posteli a jak si ji upravovala k obrazu svému, tak přítelovi totálně rozsápala povlečení... to by někdy člověk vraždil, ale přesně, jak píše Veronika - copak to jde? Ty jejich oči !! Kdyby psa naučili mluvit, člověk by přišel o posledního přítele.
|
škoda, že našemu Beníkovi je ten jeho pelíšek už malý. Sice se do něj vejde, ale nemůže se už rozvalovat. Když byl malý, tak jsme si říkali že mu bude akorát až vyroste a ono ejhle. Vyrostl do střední postavy
|
Moderátor fóra
A koukala jste na pelíšky na internetovém obchodě www.zvireci-potreby.cz ? Určitě by se mu nový líbil
Kdyby psa naučili mluvit, člověk by přišel o posledního přítele.
|
bohužel nepochybuji že by se mu pelíšek nějaký líbil. On raději spí na své vlastní dece, kterou má na zemi u postele ale do pelíšku neleze .... myslím že by pro něj nový pelíšek byl zbytečný
|
Administrátor
Osobní album
Pár fotek spáčů...
![]() ![]() ![]()
|
Osobní album
Když jsem si brala Tima z útulku, tak mi nebylo dovoleno ho brát domů .. ale postupem času se koupil pelíšek a Timík bydlel celou noc doma .. a samozřejmě, že ho ségra naučila chodit do postele .. A když jsem byla na koleji, tak jsem chtěla, aby se mnou Timík byl v mé posteli, usnul tam se mnou, ale pak šel raděj dolů do pelíšku, asi mu bylo moc teplo ..
Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
Osobní album
Já jsem proti psům v posteli na křeslech apod. ale naši psi sou jiného názoru
Na psí život si většinou nejvíce stěžují ti, kteří nikdy psa neměli.
|
Osobní album
Timík většinu času taky tráví v pelechu ..
Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
Osobní album
No hlavně čubina ta je jak gumová a dokáže se zkroutit jak had Na psí život si většinou nejvíce stěžují ti, kteří nikdy psa neměli.
|
Osobní album
Joo, to Tim taky .. ale nějak se mi ztratily fotky Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |