Pár pěkných momentek

Nechcete se zapsat do plaveckého kurzu?

A až prohrabu počítač a najdu zbytek mého zvěřince tak je sem také přidám.

![]()
Tak toto je můj trhač Bíďa i ve 13ti letech stále štěňátko.
![]() ![]() ![]() Pár pěkných momentek ![]() ![]() Nechcete se zapsat do plaveckého kurzu? ![]() A až prohrabu počítač a najdu zbytek mého zvěřince tak je sem také přidám. ![]() Naposledy upravil zzuzka612 dne 14 zář 2011 14:54, celkově upraveno 4
Kdyby se každý člověk staral sám o sebe bylo by na světě hned veseleji.
|
![]()
![]() |
Mě se to nechce zobrazit..
![]() |
![]()
jj už to upravuji přez tohle to nějak nechtělo fungovat
![]() Kdyby se každý člověk staral sám o sebe bylo by na světě hned veseleji.
|
![]()
![]() |
Krásné fotky!
![]() |
![]()
Děkuji
No a vzhledem k tomu že Bíďa se moc rád fotí a já ráda fotím můžete se určitě těšit na mnoho dalších fotek. ![]() Objevila sem fotečky Mazlíka, tedy našeho králíka. ![]() ![]() je to šikovný čistotný kluk ![]() asi zkoušel jestli se vejde na pekáč jinak si to nedovedu vysvětlit ![]() ![]() Kdyby se každý člověk staral sám o sebe bylo by na světě hned veseleji.
|
![]() Moderátor fóra
No je pěkňoučký, copak je to za plemeno? Nebo je to kříženec? Tipla bych nějakého špice
![]() Kdyby psa naučili mluvit, člověk by přišel o posledního přítele.
|
![]() Moderátor fóra
Takového mám taky králíčka, ale ne beranka tedy a je menší
![]() ![]() Kdyby psa naučili mluvit, člověk by přišel o posledního přítele.
|
![]()
Bíďa je kříženec ovčáka se špicem. Byl ještě z bráškou zachráněn ze špatných podmínek. Vzali sme i jednu fenečku, ale ta bohužel nepřežila, jak dopadla zbylá štěňátka nevím víc se nám jich do auta nevešlo.
![]() Já nevím kolik je Mazlikoj dostal se ke mě také ze špatných podmínek, když "přišel" byl celý černý a strááášně smrděl, skutečná barva byla překvapením. ![]() Veterinář mi věk neodhadoval, ale řekla bych že už to bude taky nějakej staroušek spíš leží a spí než aby něco podnikal, i když když přijde sousedka s kamarádem tak lítaj jak prdlý. ![]() Kdyby se každý člověk staral sám o sebe bylo by na světě hned veseleji.
|
![]()
Vyhrabala sem fotečky naší andulky Olinky, je to ještě mladá holka vzali sme si ji potom co ji původní majitelé chtěli vypustit, když je po 3 měsících omrzela.
![]() ![]() Kdyby se každý člověk staral sám o sebe bylo by na světě hned veseleji.
|
![]() Moderátor fóra
Takovýho jsme měli Pepíka - tedy Pepinu
![]() Kdyby psa naučili mluvit, člověk by přišel o posledního přítele.
|
![]()
ehm no taky sem si myslela že naše Olinka je Olin
![]() ![]() a až se rozhodnu jaké fotky potkánků použít tak přibydou ještě tihle tvorečkové, jo a taky vlastně morčátko na to bych málem zapoměla ![]() Kdyby se každý člověk staral sám o sebe bylo by na světě hned veseleji.
|
![]() Moderátor fóra
řekla bych, že to je taková klasika
![]() Veradisia to má taky tak ![]() ![]() Kdyby psa naučili mluvit, člověk by přišel o posledního přítele.
|
![]() Administrátor
Osobní album
zvěřinec jak má být
![]() moc krásné |
![]()
Tak teď morčisko bláznivý, řikala sem mu chlupáč. Ten se u nás taky ocitl náhodou, když sme byly koncem zimi s pesanem venku, začal mi kňourat u hromádky sněhu a ne a ne přijít tak sem si pro něj teda došla a on se tam krčí malej zmrzlej morčák, čapli sme ho a měli sme ho pár měsíců doma, bohužel se mi projevila alergie a chlupáčkoj sme hledali nový domov dnes spokojeně bydlí s králíčkem na zahradě ve velký králikárně o který se mu u nás ani nesnilo.
![]() ![]() ![]() Kdyby se každý člověk staral sám o sebe bylo by na světě hned veseleji.
|
![]()
Osobní album
Jeeee morčátka jsme taky měli ![]() Na psí život si většinou nejvíce stěžují ti, kteří nikdy psa neměli.
|
![]()
já bohužel jen chvilku, ale zapomenout se na něj nedá byl tak rád že je v teplíčku a byl hroznej mazel, ale ta reakce na něj byla šílená takovou mám i na kočky, u psů takový problém nemám, i když je pravda že jak která rasa nebo spíš chlup už sem žažila i psíka an kterýho sem tak reagovala... nešlo to, ale tam kde je se má dobře a občas za ním chodím takže tu svou alergii trápim i tak, ale je to něco jinýho než s ním přicházet do styku každý den
![]() Kdyby se každý člověk staral sám o sebe bylo by na světě hned veseleji.
|
Krásní mazlíci
![]() |
|
![]()
Když se ke mě dostal byl kost a kůže všude to na něm vyselo, bylo vidět že dřív byl dobře živenej a pak se něco zvrtlo, měl necelé 1,5kg dnes po 3/4 roce u mě má necelá 3kg a ještě má dost propadlé boky, každopádně vypadá mnohem lépe než dřív.
Kdyby se každý člověk staral sám o sebe bylo by na světě hned veseleji.
|
![]()
Osobní album
Krásnej zvěřinec
![]() ![]() Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
![]()
takovou andulku jsme také měli, jednu stejně zbarvenou a potom jsme pořídili asi ještě 2x ale v jiném provedení barev. Teď nemáme žádnou |
Zpět na Galerie Vašich miláčků
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník