![]()
Osobní album
Ahoj
![]() ![]() "Chcete-li si rozumět se svým psem, není třeba hned na něj štěkat."
|
![]()
našla jsem přímo tohle jak krmit labradora ... je to sice zaměřené pro štěnátka, ale i roční pejsek je stále štěně
![]() Krmení Pro zdravého psa je výživa jeden z nejdůležitějších faktorů, zvláště do jednoho roka života, tím položíte základ pro dlouhý a zdravý život vašeho psa. Držte se jedné značky krmiva, která je co nejkvalitnější a nemíchejte více značek. Doporučujeme : Royal Canin, Purina Proplan Průmyslová krmiva jsou kompletní a obsahují dostatek živin a minerálních látek . Není potřeba přidávat žádné minerální přípravky (kalcium) Když je budete přidávat ke krmení, pozměníte složení granulek a může to mít opačný efekt. Vždy se poraďte s chovatelem nebo veterinářem. Na každém balení je tabulka s doporučenou krmnou dávkou. Tu je potřeba přizbůsobit aktuální zátěži psa. Frekvence krmení : 8-16 týdnů – 4x denně 12 týdnů až 8 měsíců - 3x denně 8měsíců a více – 2x denně Pejskovi dávejte dostatek čerstvého ovoce a zeleniny (banány, jablka, hrušky, melouny, fíky, víno, jahody, mrkev, paprika, celer apod.) Maso: Nikdy nedávejte syrové vepřové. Syrové hovězí může dostat jen z obchodů pro lidi jinak je lepší vařené. Kuřecí vždy vařené, ryby-filé dušené. Přidáváte-li štěněti vejce tak vařené, syrové pouze žloutek a pouze čerstvé, mohou obsahovat bakterie Salmonella. Platí 2 věci - připravené jídlo nesmí být příliš horké ani příliš studené - v obou případech můžete pejskovi způsobit zažívací obtíže. Ujistěte se, že pejsek má vždy dostatek čisté vody po celý den! Štěňátko pravidelně převažujte mělo by každý týden přibírat přibližně kilogram. Nikdy nekrmte štěňátko od stolu. Po dobu jídla by mělo být ve svém pelíšku a nedovolte nikomu aby jej krmil. Labrador je obrovský žrout a pokud navštívíte restauraci bude u každého strávníka stát a žebrat. |
![]()
my tedy osobně dáváme granulky a konzervy ... ty už moc ale nechce ... spíše jí lidské jídlo i když by to správně nesměl ... také to nemá slané, kořeněné nic ... občas dostane brambory ... rýži s omáčkou nebo s konzervou atd ...
|
![]()
Osobní album
Pokud nechceš vařit a granule ti příjdou suché tak přejděte na BARF a věřim tomu,že budete spokojení oba ![]() Na psí život si většinou nejvíce stěžují ti, kteří nikdy psa neměli.
|
![]()
Osobní album
super, díky moc...no, ohledně toho ovoce o příspěvek výše...předevčírem jsem ho načapala, jak ukradl z konferenčního stolu banán, oloupal ho, dokonce banán i zůstal vcelku ![]() ![]() a co se týká těch konzerv, které jsou nejlepší? nechci mu kupovat nějaký blbý... "Chcete-li si rozumět se svým psem, není třeba hned na něj štěkat."
|
![]()
Osobní album
no, o BARFu jsem něco slyšela, ale vim snad jen to, že to je to syrový maso, ne? ![]() ![]() "Chcete-li si rozumět se svým psem, není třeba hned na něj štěkat."
|
![]()
záleží kolik chceš investovat do konzervy a také záleží jaké mu zachutnají ... je hodně druhů a značek konzerv ... náš Beník třeba má nejraději se zeleninou, dokonce jsem koupila konzervu kde je zelenina a i těstoviny (mušličky) takže to mu opravdu chutnalo ... také záleží jestli by měl rád konzervy ve šťávě nebo bez a jestli s kousky a nebo raději rozmixované ....
|
![]()
Osobní album
Je to syrové maso, v knížkách to sice vypadá složitě,ale vůbec není,my takhle krmíme víc než rok a jsme spokojení. Jednou za čas objednám maso,naporcuju najednotlivé porce strčim do mrazáku a pak už jen každý den vyndám,nechám rozmrznout a hodim do misky,to samé s kostma,no a zelenina se také může udělat tímhle stylem,ale já jí dělám buď každý den ráno nebo si jí udělám na 2-3dny a dám do lednice. Jinak to těžké není,pokud bude pestrá strava tak se nemusí ani nic přidávat
![]() Na psí život si většinou nejvíce stěžují ti, kteří nikdy psa neměli.
|
![]()
Osobní album
Na ty konzervy bych si dávala pozor,většina obsahuje 4-10% masa což je hrozně málo.
Na psí život si většinou nejvíce stěžují ti, kteří nikdy psa neměli.
|
![]()
Osobní album
Souhlasím .. sice nekrmíme masem tak dlouho jako Veradisia, ale cca 3 měsíce .. Tim mi vůbec nepřibíral, vypadal jak kostřička a granule mu zrovna 2x nejely ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
![]()
Osobní album
spíš 3/4 konzerv má max. 4% masa ![]() ![]() Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
![]()
ano to máš pravdu, je dobré vybírat konzervy, které opravdu obsahují mnohem více masa .... nato se hlavně koukáme ![]() |
![]()
Osobní album
A co kupuješ za značku? ![]() Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
![]()
Osobní album
My kupovali dřív almo nature a arden grange konzervy,ale to jsme ještě krmily granclema a moc sem se v tom nevyznala
![]() ![]() Na psí život si většinou nejvíce stěžují ti, kteří nikdy psa neměli.
|
![]()
Osobní album
Já měla ty Carne a ty jsou fakt masový ![]() ![]() ![]() Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
![]()
Gáby mě na značce nezáleží ale záleží mi obsahově té konzervy .. tak jako mi nezáleží na značce granulí ... miluje friskies a jiné nechce takže nemám potřebu to měnit .. konzervy to je složitější ... chvíli je jí a po měsíci třeba jí zase nechce ... proto to stříháme různými značky a obsahu konzervy ... ale teď nekupuji žádné ... už je nechce co je na zahradě už dva měsíce ...
|
![]()
Osobní album
tak to si o tom BARFu teda něco přečtu, viděla jsem i na ulož.tu nějakou knížku, tak si jí stáhnu, díky za rady
![]() ![]() "Chcete-li si rozumět se svým psem, není třeba hned na něj štěkat."
|
![]()
Osobní album
Tak mě zajímalo, která má tolik těch procent masa .. ![]() ![]() Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
![]()
Osobní album
Maso kupuju na vetamix.cz .. ![]() ![]() ![]() ![]() Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
![]()
Osobní album
Taky bereme od vetamixu kolem 30kg na měsíc (máme dva 32kg hafany a čubu se snažim vykrmit na její správnou váhu 38-40kg). Já beru hlavně hovězí a telecí hrubomletý a pak kusovky (akorát to mě nebaví krájet
![]() Na psí život si většinou nejvíce stěžují ti, kteří nikdy psa neměli.
|
Zpět na Krmiva pro psy a kočky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků