Zubní kámen
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Osobní album
Mám na mysli toto .. Gigi si ukradla vrozeček na výstavě, tak jsem jí je koupila
Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
-
- Doporučujeme
|
Ano, já myslela taky toto. Co se složení týče, tak žádná sláva, ale zkusit to můžu. Ty ostatní věci od této firmy používáme jako pamlsky a ty jsou v pohodě. Napadlo mi, že ještě má rád kuřecí pařáty, ty jsou sušené asi, a s tím taky nemá problém.
|
|
Osobní album
No jo, tak ono žádné mlsky s touto cenou nejsou nic moc .. tak asi tak Noo, tak pařátky by si aspoň žužlal Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
|
Já mám jenom jednoho psa proto, že mu chci dát ty nejkvalitnější věci, které si můžu dovolit. Takže bych mu klidně koupila něco zdravějšího a pro jeho zažívání bezpečnějšího, ale nevím co. Já bych preferovala něco přírodního. Ale kosti ze sušené kůže nejí. A vnitřnosti jsou tak měkké, že to slupne za vteřinku.
|
|
Osobní album
Ty kostičky na zuby jsou vždycky hrozné složením, ještě jsem nenašla něco co by se mi složením líbilo. My kupujeme od calibry nebo od britu,jenže naši do toho kousnou a spolknou, takže ani nevim proč jim to kupujeme
Na psí život si většinou nejvíce stěžují ti, kteří nikdy psa neměli.
|
Osobní album
Když já nevím mě přijde, že od těm mlsků se nic kvalitního moc očekávat nedá .. To chápu, taky se snažím kupovat přírodní věci Já opravdu nevím .. snad zkusit ty morkové kosti a když bude mít průjem tak přestat .. ty jsou kvalitní i přírodní .. Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
Osobní album
A metrový je nevyráběj, co? Taky mám od Britu a od Calibry .. to jsou podle mne vcelku slušný mlsky .. jinak máme masíčko To je pěkná věta "já ani nevim, proč jim to kupujeme" Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
|
My jim to kupujeme v nejlepší víře, že jim děláme dobře, a často, bohužel, opak je pravdou. A nám zůstane přírodní zubní pasta a kartáček
|
|
Osobní album
Noo, to je pravda .. Tak koupit nějakou dutou kůži a narvat do toho něco Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
Osobní album
No hele metrovej kartáček by jí mohl na chvíli vydržet
Na psí život si většinou nejvíce stěžují ti, kteří nikdy psa neměli.
|
Osobní album
Noo, tak na 10minut? Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Zpět na Zdravotní poradna pro psy