Zzuzka612 a její zvěřinec
![]()
Gábinečka: děkuji mnohokrát, jsme taková záchránná stanice
![]() Kdyby se každý člověk staral sám o sebe bylo by na světě hned veseleji.
|
-
- Doporučujeme
![]()
Osobní album
Hej, tak to je super, že se o všechna ta zvířátka takhle staráš a zachraňuješ ![]() Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
![]()
copak se daj nezachránit, když jsou tak krásní?
|
![]()
Osobní album
Plně tě chápu .. taky zachraňuju kde co ![]() ![]() Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
![]()
u nás doma už si zvykly odchováváme i ptáčata co se na let vydají moc brzy nebo vypadnou, je tu dost toulavých koček takže nechat venku nelze... odchovali sme i kolouška, kterému byla roztrhaná matka (asi psem, majitel tam mládě nechal jen tak ležet vedle té mrtvolky), byla sem v kontaktu se záchranou stanicí, která zrovna neměla volné místo a když byl připraven mazal do lesa tedy do obory
|
![]()
Osobní album
Jéé, kolouška bych taky chtěla ![]() ![]() Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
![]()
Když záchraná stanice vypustila ty své, korm jednoho, přijeli si pro našeho a naučili ho ve výběhu vše co potřeboval tudíž plachost apod. ani mi sme ho tu nijak nerozmazlovali, jakmile odrostl z mléka tak viděl lidi jen na krmení a když sme šli k němu tak sme si ho "nevšímali" jen sme na něj mluvili. Před jeho vypuštěním nám volali jestli chcem být u toho a eště sme dostali obrovskou pochvalu že jsme jediný od koho jim divoké zvíře nepřišlo vymazlené a jeho návrat do přírody byl lehčí.
![]() Ve zkratce prostě sme dělali vše co nám řikali. ![]() Kdyby se každý člověk staral sám o sebe bylo by na světě hned veseleji.
|
![]()
Osobní album
No jestli ste ho krmili z flašky, tak pochybuju, že šel navrátit do přírody ... ![]() Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
![]()
Však ona obora, není přímo příroda, ale je to lepší než nějaká oplocená zahrada...
|
![]()
Osobní album
No tak to potom jo .. já to brala jako do volné přírody .. a to mi nějak nešlo na rozum .. To jsem snad nikdy nezažila, aby se koulouch mohl vypustit do přírody, když byl odchován na flašce .. Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
![]()
já sem to pak v tom druhým příspěvku napsala blbě, ale v prvním sem napsala, že do obory
![]() ovšem je škoda že ta zvířata už nejdou vrátit, ale zase je jistota že jim nikdo neublíží ![]() Kdyby se každý člověk staral sám o sebe bylo by na světě hned veseleji.
|
![]()
Osobní album
Jojo, zpětně jsem na to taky přišla ![]() No je fakt, že bych se docela bála, kdyby ke mně v lese přiběhla srnka ![]() Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
![]()
To se mi jednou stalo
![]() ![]() Kdyby se každý člověk staral sám o sebe bylo by na světě hned veseleji.
|
![]()
Osobní album
No je fakt, že jednou jsem taky potkala srnku na hodně blízko .. vítr foukal od ní k nám, takže stála a nevšímala si nás .. Až jsme od ní byli tak 10m, tak zvedla hlavu a zdrhla ![]() ![]() ![]() Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
![]() Moderátor fóra
taťa dělá v lese a na jaře mi občas zavolá ať přijedu, většinou nějaké srnče, musím si k němu - opodál stoupnout, aby ho třeba nepřejel
Kdyby psa naučili mluvit, člověk by přišel o posledního přítele.
|
![]()
já ani nelitovala, ono když se naštvou nebo si něco bráněj tak ono to těma jejich nožkama dost bolí ![]() Kdyby se každý člověk staral sám o sebe bylo by na světě hned veseleji.
|
![]()
Osobní album
Jéé, to se máš ![]() Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
![]()
Osobní album
Joo, tak to je fakt ... kopanec od srnky pěkně bolí a ještě k tomu je to nebezpečný ... Náš hajnej měl srnku Honzíka .. byl zlatej, ale když se naštval ![]() Pes k člověku vzhlíží kočka přehlíží a prase považuje za rovnoceného partnera.
www.gabca-web.wz.cz |
![]()
tjn už bych to doma nechtěla moc starostí, ale když nebylo místo tak co se dalo dělat
|
![]()
Tak tady je ta avizovaná fotka
![]() ![]() ![]() No a tady je dnešní podvečer ![]() ![]() ![]() ![]() Ovšem tohle to má moc rád, i když tady se zrovna tváří jako bych ho tejrala ![]() ![]() ![]() Kdyby se každý člověk staral sám o sebe bylo by na světě hned veseleji.
|
Zpět na Galerie Vašich miláčků